Fremtidens stjerne på den danske comedy scene. Et vaskeægte naturtalent, som med særligt tvist og suveræn performance, på kort tid har taget alle med storm!

Melvin Kakooza  er et nyt ansigt i miljøet, som ikke kan sammenlignes med andet kendt fra dansk comedy. Og så er han en god og ordentlig dreng, der spreder glæde overalt. Et fænomen der bør opleves og med sikkerhed bliver en af de helt store komikere.


Melvin var egentlig godt i gang med at læse til skolelærer, men den uddannelse er nu sat på pause, da livsdrømmen om at underholde skal efterleves. Han er entertainer af guds nåde og har, siden han var helt lille, stået på scenen i mange sammenhænge. Roller som vært, konferencier og musiker af forskellig karakter er afprøvet og er en medvirkende faktor til den, imponerende sikkerhed og ro han udviser på scenen. Det skinner igennem og er tydeligt for alle, når han går på med sin varme charme og straks betager publikum.


Siden starten i en nær fortid med mindre ”open mike” testere, som hurtigt gav mening, er det gået stærkt for den glade dreng. I 2017 begejstrede han alt og alle med suverænt at vinde DM i Stand Up. I 2018 har han bl.a. været på turné i hele landet med Tobias Dybvad og optrådt på både Tinderbox og Smukfest for flere tusinde ellevildt begejstrede publikummer.


At Melvin er efterspurgt og noget helt særligt viser sig også ved, at han allerede har fået sin egen sitcom comedy serie. Han er selv idémand bag serien ”SUNDAY”, som han også har hoverollen i. Filmholdet bag serien er folk, der blandt andet også har lavet Klovn, så barren er sat højt.


Melvin er fremragende konferencier til firmafesten, adwardsshow.

BOOK MELVIN KAKOOZA TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT !


Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86.

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Melvin Kakooza kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86