Båndsalat spiller fortrinlig partymusik med masser af musikalsk overskud, positiv udstråling og med en sublim sans for de underholdende og festskabende elementer.

Repertoiret, der spænder over de allerstørste danske og internationale fest- og dansehits fra de seneste 5 årtier, er enormt bredt, hvormed der helt sikkert vil være noget for enhver der er danseglad. Bandets kolossale karisma og smittende spilleglæde, vil med garanti lokke selv den største partyskeptiker ud på dansegulvet! Et dansegulv der i øvrigt, fra første velspillede akkordstrøg, altid er proppet til randen med feststemte og højtråbende publikummer.

I front har Båndsalat to fantastiske sangere, der i vanlig, træfsikker stil, synger og styrer enhver fest helt op under taget. Når de to samtidigt har så veloplagt, rutineret og velspillende et backingband, er der lagt op til en helt igennem vanvittig og uforglemmelig fest.

Båndsalat er det oplagte valg til firmafesten, julefrokosten eller privatfesten, book Båndsalat til jeres næste fest.

Book Båndsalat til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Båndsalat kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86