Trio de Luxe er 3 professionelle musikere, der sætter en øre i at spille god, gedigen middags- og dansemusik uden el-orgel og rytmeboks til bl.a. bryllup, fødselsdag eller firmafest.

Trio de Luxe har stor erfaring i at spille til alle slags fester. De har bl.a. spillet for Mercuri Urval, Nordisk Tobaks Kompagni, AAB (Arbejdernes Andels Boligforening), Caljan Rite-Hite aps samt utallige private bryllupper og fødselsdag. Et tilfreds brudepar sendte følgende takkebrev til Trio de Luxe:

"Kære Trio De Luxe: Et stort tak til jer for den supergode musik i spillede til vores bryllup. Vi må sige, at I var med til at gøre vores bryllupsdag uforglemmelig. Vi har fået så mange gode tilbagemeldinger fra alle vores gæster, og de har virkelig rost jeres musik. Det er sjældent, man er til en fest, hvor der er så god dansemusik. Så tag imod denne ros fra vores gæster og os selv. Tusind tak." Mange kærlige hilsner Niels & Tine"

Mødte hinanden på Rytmisk Afdeling

Repertoiret strækker sig fra 50`ernes rock`n`roll over 60`erne med bl.a. The Beatles, Rolling Stones og Simon/Garfunkel til 70`ernes disco og de sidste 20 års rock og pop, såvel dansk som udenlandsk. Trio de Luxe rammer et bredt publikum, både smags- og aldersmæssigt.

Trio de Luxe er Niels "Nisser" Andersen på klaver og sang, Jakob Elvstrøm på saxofon/kor og Lars Møllenberg på trommer/kor. De tre mødte hinanden på den Rytmiske Afdeling af Det Jydske Musikkonservatorium, hvor de alle er uddannet.

Direkte ud i hovedet på deres publikum

Til middagen kommer Jakob og Nisser og spiller hyggelig baggrundsmusik samt akkompagnerer evt. festsange på saxofon og klaver. Generelt spilles ikke skålsange o.lign. medmindre festens deltagere ønsker det, eller det er aftalt på forhånd.

Når der skal danses, slutter trommeslager Lars Møllenberg sig til, og Trio de Luxe er fuldtallige.

Medlemmerne af Trio de Luxe spiller bl.a. med Sigurd Barrett, Århis Musical Trup (Rossen/Rønnov), Århis Teater og Roger and Over m.m.fl.

Trio de Luxe er stolte af, at de elsker at spille musik, selv om det "bare" er deres arbejde, og den spilleglæde bliver sendt direkte ud i hovedet på deres publikum!

Book Trio de Luxe til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Trio de Luxe kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86