Lund-Andresen består af to erfarne musikere, som har spillet musik stort set hele deres liv. De spiller henholdsvis guitar og 'keys' samt begge to synger. De har begge udgivet flere plader i forskellige sammenhænge og medvirket på mange andres. 

Lund-Andresen spiller kun musik som de kun selv kan lide, men det er dog med et meget bredt repertoire. Hvilket ifølge dem selv, vil sige, at det reelt set kun udelukker dansktop, 'gamle travere' og hip hop.

Det er et bevidst valg fra Lund-Andresen ikke at være 'de sjove' eller 'festens centrum' under middagen. De opfordrer ikke just til at synge 'skålesange' eller fortælle vittigheder, men forsøger i stedet at skabe en hyggelig og festlig atmosfære.

Til dagen, vil Lund-Andresen efter bedste evne at afstemme deres repertoire, så det passer bedst muligt til festen. De vil meget gerne have folk ud på dansegulvet, og de medbringer derfor en masse dansevenlige numre fra 60'erne og frem til i dag. 

Mener I, at I hellere vil have den store pakke, kan de også bookes som 4 mands band. Lund-Andresen kan, hvis ønskes, bookes til kun at spille under middagen eller kun til dans. 

I sommerperioden spiller de dog kun til helaftens arrangementer. 

Lund-Andresen spiller i hele landet (og evt. udlandet).

Book Lund-Andresen til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Lund-Andresen kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86