En god, alsidig blanding af hits på stribe er, hvad I kan forvente, når The Trio kommer og spiller op til fest. Masser af danske og udenlandske hits gennem de seneste 50 år, nye som gamle. Hits af forskellige kunstnere bliver serveret på dansegulvet, f.eks: TV2, Gnags, The Beatles, Robbie Williams, Stevie Wonder, Elvis, Sting, Thomas Helmig og mange flere (se repertoire-listen). Det giver helt sig selv, at folk hurtigt strømmer på dansegulvet, når The Trio går i gang. The Trio spiller med stor spilleglæde, og energien smitter af på publikum. The Trio lægger vægt på at komme udover scenekanten og skabe fest og glæde.

The Trio består af 3 professionelle og dygtige musikere, som har oparbejdet sig et kæmpe repertoire ved at spille til fest efter fest. Musikerne i The Trio er erfarne og kompetente herrer, der gennem tiden, har spillet med navne som Mek Pek Partyband, Peter Viskinde, Lars Jansson, UFO Yepha, Maria Lucia, Ida Corr, samt andre kopi-partybands såsom "Tennis" og "Boogieknights". Så The Trio ved bestemt, hvad der kræves for at musikken til festen bliver en succes.

The Trio fås også som større partyband, f.eks. som kvartet med pianist eller sangerinde. Eller evt. med saxofon. Om jeres fest er et bryllup, en fødselsdag eller en firmafest vil The Trio passe godt ind i arrangementet.

The Trio tilbyder også at spille en blanding af jazz-standards og evergreens, hvis I har brug for noget mere stille musik til maden eller en reception eller lignende.

Book The Trio til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Trio kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86