Vil du med på tur?

Drengene fra “3 på tur” tager dig og dine gæster med en tur 'Down Memory Lane'.

På vores vej vil vi møde de allerstørste kunstnere fra musikkens historie, blandt andet Elvis, The Beatles, Tv-2, Johnny Cash, Thomas Helmig, Creedence Clearwater Revival, Gasolin’, Rasmus Seebach, Shu-bi-dua og mange flere.

Turen krydres med forrygende helteguitarsoloer, sjove anekdoter fra drengenes forskellige ture rundt i det danske land samt drilske musikalske elementer. Rutinen er i top, og med en gennemtænkt sætliste, er din fest i sikre hænder.

Opskriften er simpel: '3 på tur' spiller kun kendte hits, der får folk op af stolene. Musikken fremføres med stort overskud og med et charmerende smil på læben, og kærligheden til musikken stråler ud af de 3 kammerater. Det er aldrig kedeligt når drengene tager på tur, og der vil være stor risiko for fællessang og dans på bordene!

Advarsel: Der kan forekomme kendte bivirkninger som jetlag, ømme fødder og lettere svimmelhed efter en tur med drengene fra “3 på tur”.

Book '3 På Tur' til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt '3 På Tur' kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86