PartyOn rykker ud!!!

Har du brug for professionel og erfaren musik, der med garanti sætter gang i enhver festlig lejlighed? - så læs med her, folkens: 

Musik er ikke bare musik, nej, det skal virkelig swinge, groove og rykke, og frem for alt, skal det få de gæstende og festende folk ud på dansegulvet.

Det garanterer vi kommer til at ske, når PartyOn med deres musik fyrer op for forstærkerne, slår på strengene, ruller rytmerne frem og synger igennem!

PartyOn har allerede optrådt med musik ved utallige arrangementer overalt i det ganske danske land.

* Med et bredt repertoire dækker deres bryllupsmusik over 60 års populærmusik. * Blues og jazz (f.eks. Louis Armstrong og de bedste musicalklassikere) * Rock n` roll (f.eks. Elvis og Beatles) * 70`er disco og pop (f.eks. Earth, Wind & Fire og Prince)

En ekstra dimension til dit arrangement

PartyOn musik giver dit arrangement en ekstra dimension. PartyOn er konservatorieuddannede og fuldtidsprofessionelle. De har optrådt i ind- og udland til firmafester, private arrangementer, og festivaller. Mere om, har der været bud efter dem til søs lige fra krydstogtskibe til havnerundfarten. Kort sagt, er PartyOn dybt engagerede i musikken og dens forunderlige verden, og så elsker de simpelthen at optræde til enhver given lejlighed.

Book PartyOn til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt PartyOn kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86