"Playlisten" er den store lyd og lysoplevelse i én lille, bekvem og professionel pakkeløsning. Vi passer til alle lejligheder, store som små, og spiller numre af alle dine favoritkunstnere. 

Playlisten består af tre kompetente musikere, som alle er vant til at spille musik af høj kvalitet. Med glæde og glimt i øjet står bandet klar til at levere hits på hits til jeres fest.

Playlisten har aftalt med deres gamle venner, bl.a. Rasmus Seebach, Thomas Helmig, Michael Jackson, Justin Timberlake, George Michael, Peter Gabriel, Madonna og Danseorkesteret, at bandet kun spiller disse kunstners bedste hits.

Playlisten med krydderi

Trods sin trio-status har Playlisten en stor lyd og kommer helt tæt på de originale hits. Dette takket være brugen af pre-inspillet dele af musikken (en teknik brugt af selv de største kunstnere), som Playlisten spiller op ad. Dette gør det endnu federe og festligere at lytte og danse til Playlisten, når de sætter gang i dansegulvet.

Husk, at skulle I ønske at krydre Playlisten med noget særligt, kan bandet bestilles med en saxofonist/sanger, sangerinde eller bassist eller en kombination af disse.

Book Playlisten til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Playlisten kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86