Akustisk pop & rock duo leverer klassikere med et twist.

To anerkendte musikere bringer deres unikke bud på klassikere til scenen.

Gør dig klar til en aften i poppen og rockens tegn som ingen anden! To af landets mest talentfulde musikere, kendt for deres enestående færdigheder, slår sig sammen for at give dig en uforglemmelig oplevelse.

Med et repertoire, tilpasset til arrangementet, der spænder fra et hav af sjælfulde rockballader til energifyldte hits, der helt sikkert vil få dig op af stolen, lover denne dynamiske duo at levere et show, der vil give dig lyst til mere.

Deres store erfaring og tusindvis af koncerter på cv'et sikrer, at dit arrangement bliver en succes, uanset om det er et privat- eller firma-arrangement.

Gå ikke glip af chancen for at opleve disse to fantastiske musikere i aktion. Book dem nu til en dag/aften, du sent vil glemme!

Du kan opleve sange af kunstnere som Queen, Journey, Toto, U2, Coldplay, Tears For Fears, Bryan Adams, ACDC, Guns n Roses, Mr. Mister, Robyn, Bruce Springsteen, Elton John og helt over til Dolly Parton og danske Sebastian.

Vocal & guitar: Stephan Mortensen (Kings of Rock, Zauce m.fl.)
Lead guitar & vocal: Henrik Berger (Mike Tramp, Falderebet m.fl.)

Book Stephan Mortensen & Henrik Berger - acoustic til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Stephan Mortensen & Henrik Berger - acoustic kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86