En af Danmarks mest populære dansktop solister

Richard Ragnvald har opnået stor popularitet blandt sit trofaste publikum. Han er en meget professionel og afholdt solist, der nyder stor popularitet både på DR's Dansktoppen og på lokalradioer i hele landet. Richard Ragnvald har haft mere end 300 placeringer på DR`s P4 Dansktoppen og er nummer 1 med gennembruds-hittet "Tak fordi vi er venner" i 1993 i 16 uger. Han har rekorden i at være nummer 1 flest uger i træk. Senere kom hittet "Kære lille mormor", som stadig spilles næsten hver eneste søndag.

Populær både på radio og TV

Richard Ragnvald er også en hyppig gæst på TV og har optrådt på alle landsdækkende TV-kanaler med en lang række af sine største hits gennem tiden. Han har haft sit eget timelange program med Jørgen de Mylius på DR1 i anledning af sit 40 års kunstnerjubilæum. Derudover har han medvirket i flere TV-programmer som Fællessang på Bakken, Kender du typen, Fangerne på fortet, Musikbutikken, og Dansk public service, blandt andet.

En meget professionel solist

Richard Ragnvald er en meget professionel solist, der altid leverer en god og underholdende oplevelse for sit publikum. Han har udgivet en række CD'er, hvoraf den seneste er "En lille souvenir" med en duet med den gamle film helt Ib Mossin og en engelsk version af sangen "Please Release Me". Indspilningerne foregik i efteråret 2000 i Sverige, med nogle af de ypperste svenske studiemusikere, som bl.a. har stået bag flere produktioner med de svenske Vikingarna.

En folkekær sanger

Richard Ragnvald er en folkekær sanger, der har formået at bevare sin popularitet gennem mange år. Han er en af de mest populære dansktop solister i Danmark, og hans mange iørefaldende sange og hits har gjort ham til en af de mest elskede kunstnere i Danmark. Richard Ragnvald er en solist, der formår at skabe en god og positiv stemning, hvor end han optræder, og det er ikke uden grund, at han er en af de mest efterspurgte solister i Danmark.

Richard Ragnvald optræder til alle former for arrangementer, private  fester, byfesten. Særpriser til plejehjem, bosteder i hverdagene.

Book Richard Ragnvald!

Ønsker du priser på Richard Ragnvald til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular. Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Richard Ragnvald er ledig, eller hvis du vil booke Richard Ragnvald med det samme.

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86