Ønsker du priser på Richard Ragnvald til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular. Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Richard Ragnvald er ledig, eller hvis du vil booke Richard Ragnvald med det samme.

Richard Ragnvald en af Danmarks mest populære dansktop solister gennem de sidste mange år. Siden sit store landsgennembrud i 1993 med sangen "Tak fordi vi er venner" har successen næsten ingen ende villet tage for den folkekære sanger fra Smilets by, Århus. Det skyldes ikke mindst en lang række, meget efterspurgte CD udgivelser op gennem 90`erne, som efterhånden har resulteret i hele 6 guldplader til Richard Ragnvald. De 6 guldtitler er Jeg har en drøm, Mine favoritter, Mit stjernetegn, Hits på dansktoppen 98 og, senest en dobbelt guldplade, Giro 413, som er en udgivelse med diverse kunstnere. Disse er, forhåbentlig ikke de sidste produktioner, der giver Richard Ragnvald sådanne flotte æresbevisninger.

Richard Ragnvald sendte en CD på gaden i begyndelsen af år 2001- for pladeselskabet Universal. CDén har til dato solgt ca. 20.000 eksemplarer, og er altså ikke langt fra endnu en guldplade.

Indspilningerne foregik i efteråret 2000 i Sverige, med nogle af de ypperste svenske studiemusikere, som bl.a. har stået bag flere successer/ produktioner med de svenske Vikingarna.

Richard Ragnvald har ligeledes medvirket med en sang til den meget populære film Polle Fiction. Sangen hedder "Livet i Snave er skabt af Gud".

Meget professionel solist

Januar 2004 udsendte Richard Ragnvald en ny CD med titlen "En lille souvenir", hvor han bla. synger en duet med den gamle film helt Ib Mossin. Sammen synger de melodien "Du er min øjesten" fra filmen Flintesønnerne. På denne flotte CD, findes også en Engelsk version af sangen "Please Release Me".

Richard Ragnvald har i øjeblikket travlt med at turnere over det ganske land, hvor den meget professionelle og afholdte solist, overalt hvor han optræder, nyder utrolig stor popularitet blandt sit trofaste publikum. Alle kender hans mange iørefaldende sange og hits, som der jo er en del af, og, ikke mindst, kender man ham fra de mange topplaceringer på landets dansktop hitlister, både på lokalradioerne, og i særdeleshed fra DR`s Dansktoppen, hvor Richard Ragnvald, i øvrigt, har rekorden i at være nummer 1, flest uger i træk.

Kære lille mormor

Det blev nemlig til 16 uger, som en sikker nummer 1, med gennembruds-hittet "Tak fordi vi er venner" i 1993. Senere er det blevet til mere end 300 Placeringer på DR`s P4 Dansktoppen. Senere kom så hittet "Kære lille mormor" som har været, og er, en af de mest ønskede sange i Giro 413, siden den udkom i begyndelsen af 1994, og som stadig spilles næsten hver eneste søndag.

Det er dog ikke kun radioen, at man har kunnet nyde Richard Ragnvald`s dejlige sange. De TV optrædender den populære sanger efterhånden har haft er utallige. Richard Ragnvald har optrådt på alle landsdækkende TV kanaler, med en lang række af de største hits, han har haft gennem tiderne, og han har, oven i købet, haft sit eget timelange program, med Jørgen de Mylius, på DR 1, i anledning af sit 40 års kunstnerjubilæum.

Blev parodieret af Linie 3

Man har endvidere kunnet opleve Richard Ragnvald i TV programmerne Kender du typen, Hit med sangen, Fangerne på fortet, Fællessang på Bakken, Dansk public service, Musikbutikken, Hækkenfeldt, og, som noget af det største man kan opleve, at blive parodieret af Linie 3.

Udover at have optrådt hundredevis af gange overalt i Danmark, er det også blevet til flere optrædender i udlandet for Richard Ragnvald, bl.a. i USA, på Mallorca, i Caribien, i Thailand, på Gran Canaria, på Grønland, Færøerne, i Sverige og i Norge, hvor Richard Ragnvald optrådte ved en af nordens største dansegallaer i Polarcentret i Tromsø - sammen med de største skandinaviske navne. Showet blev optaget af det norske TV - NRK.1.

Richard Ragnvald glæder sig til, fortsat at komme rundt i hele Danmark, på hans "uendelige" turne, hvor publikum kan glæde sig til at møde den, altid oplagte og professionelle dansktop solist.

Glæd dig til at møde ham, når han gæster din by eller spillested.

BOOK RICHARD RAGNVALD TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Richard Ragnvald kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86