Danmarks populære pirater!

En enig presse har i begejstrede vendinger rost Palle Pirat: "Dansk børneunderholdning i højeste klasse". Siden 1996 har Palle Pirat underholdt tusindvis af danske familier og deres børn. Men ikke kun pressen er begejstret; overalt, hvor det fem mand store orkester kommer frem, modtages piraternes show af et ellevildt publikum, der igen og igen kommer for at se det spektakulære og morsomme show med de gode sange.

Det er med børnevenlige albums  som "Ai! Ja! Ja! - til alle jordens børn" samt showet "Pirater På Prærien", der har lagt fundamentet for Palle Pirats succes - alle disse blev fantastisk modtaget. 

Palle Pirats varemærke er flotte kostumer, spektakulære rekvisitter og en forestilling, der fanger hele familien.

Fire populære cd-udgivelser og optræden overalt i landet for udsolgte huse, har været med til at manifestere Palle Pirat som Danmarks Bedste Børneshow. Orkesteret har optrådt utallige steder: Tivoli, Dyrehavsbakken, Legoland, Parken, Langelandsfestivalen, Vig Festival og Open Air, for blot at nævne enkelte arrangementer. Forestillingerne er også blevet opført på mange biblioteker, skoler, børnehaver og i Danmarks mange sommerlande. 


Landets største fanklub af sin slags

På TV har piraterne medvirket i både TV-Avisen, Snurre Snups Søndagsklub, Go'Morgen Danmark og på talrige lokalstationer. Fanklubben er nu et af landets største af sin slags og hjemmesiden www. pallepirat.dk er både for børn og voksne - dog muligvis, mest børn.

Palle Pirats "mor" hedder Ulla Rasmussen. Hun kan ses på scenen som "Kaptajn Klap", og hun skriver også tekst og musik til forestillingerne og de mange iørefaldende sange, der findes på CD'erne.


Book Palle Pirat til jeres næste arrangement?!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Palle Pirat kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86