En musikalsk aften med Laus Høybye

Den populære skuespiller og sanger Laus Høybye blev i en ung alder “verdenskendt” i Danmark og har lige siden arbejdet med musik på scenen og på film og tv. Nu har Laus allieret sig med guitarist Andreas Fuglebæk og inviterer til en personlig, humoristisk og musikalsk aften med de bedste sange fra en allerede lang skuespilkarriere.

Fra Krummesangen (“Det er svært at være 11 år”), til “Jeg vil finde vej” fra Disneys Herkules, David Bowies “Life on Mars” og ikke mindst Anne Linnet, The Beatles, Rasmus Seebach og mange andre.

Et sangforedrag

Som en rød tråd gennem aftenen vil Laus fortælle sjove og personlige historier der knytter sig til sangene. Om hvordan man springer ud som selvstændig voksen når man er kendt som barnestjerne. Om glæden og omkostningerne ved at have dedikeret sit liv til de skrå brædder.

Og om hvorfor tennis er den fedeste sport i verden!

Musikken og scenen

Musikken har fulgt Laus siden barnsben. Som søn af den kendte komponist og korleder John Høybye og korsangeren Kirsten lå en karriere fyldt med sang og musik i kortene.

Siden gennembruddet som Krumme blev Laus uddannet som skuespiller. Han har stået på scener landet over, bl.a. som hovedrollen Jack The builder i Østre Gasværks musicaludgave af Ken Follets “Jordens Søjler” og i den stort opsatte Beatles teaterkoncert “Hey Jude” i Forum.

De seneste år har Laus været tilknyttet Det Kongelige Teater. Laus er en del af den Reumert-nominerede satiregruppe Platt-Form. Til foråret medvirker han desuden i Anne Linnet-forestillingen “Jeg er jo lige her” og næste sæson skal han spille hovedrollen i David Bowie-musicalen “Lazarus”.

Laus har allieret sig med Andreas Fuglebæk, som er én af landets

dygtigste guitarister og sangskrivere. Han er især kendt for sit succesrige partnerskab med Alberte Winding.

Book Laus Høybye til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Laus Høybye kan bookes på datoen.

+45 75 91 00 86