Det moderne samfund med sin låste kulturer og populistiske politik er en striksweater, der sidder dårligt og kradser gevaldigt på Anders Stjernholm krop. Og når han laver stand-up får publikum at mærke, hvordan det føles at flå sweateren af og smide den fra sig. 

Anders er kendt fra diverse TV-programmer, men har de seneste år koncentreret sin ellers ustyrlige energi omkring religion og samfund som blandt andet forperson for Ateistisk Selskab og folketingskandidat for Alternativet. En intellektuel, barnfri, børnevoksen, vred men til tider dybt fjollet tilgang til stand-upkunsten præger hans show,  hvor han med et tempo, der svinger mellem den pauserende saltstøtte til den skrigende skarnsunge, finder mening i galskab og galskab i andres meninger. 

Han har været vært for underholdningsprogrammer som ”Comedy Fight Club” og ”Bingo Banko” på TV2, men også videnskabsprogrammer og ”Danmark på piller” på DR2.

I oktober 2015 udgav Anders showet ”Grine eller Græde”, der kan ses på YouTube. I 2019 det politiske valgshow "Fra blå til rød til vanvittig", som også ligger frit på YouTube. 


Humoristisk ADHD foredrag

Anders Stjernholm er ambassadør for ADHD-foreningen, uddannet journalist og et etableret navn i dansk stand-up -  Og ja, så har han ADHD.

Den kombination har betydet, at han i flere år har holdt foredrag om ADHD-diagnosen. Han taler om sin vej gennem uddannelsessystemet, hans hverdag og en hel del filosoferen om diagnosens samfundsmæssige betydning. Og det hele bliver vendt i en stærk marinade af jokes og morsomheder. 

Anders var i foråret 2013 vært på en række DR2-programmer, der så kritisk på danskernes forbrug af piller – blandt andet mod ADHD. 

Med et tempo, der svinger mellem den pauserende saltstøtte til den skrigende skarnsunge, vrider Anders holdninger, aha- og haha-oplevelser ud af ADHD-diagnosen, hans barndom og kritikerne.


Book Anders Stjernholm til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Anders Stjernholm kan bookes på datoen.   


+45 75 91 00 86