"Den Intelligente Krop" - "Den Glade Krop" - "Kroppen Som Kommunikationsmiddel" - "Humor og Begejstring" 

Disse workshops er perfekte som 'icebreaker' til ethvert arrangement, fester, konferencer eller som et fokus på samarbejde og kommunikation. 

Antal deltagere? Lars Storck har begejstret fra 4.000 til 30.000 mennesker til ét arrangement. 

Lars Storck har gennem sit arbejde som docent på Rytmisk Musikkonservatorium og gennem sin barndom i Afrika udviklet sit eget fag. Det er hermed en unik tikgang til teambuilding m.v. i henhold til, hvordan man engagerer mennesket til at skabe lydende og være interaktiv, hvorfor det er håndgribeligt og en bevægelse væk fra computeren til at skabe musikken. 

Rytmetræning

Man træner rytmesansen med kroppen og får derved fri passage uden om intellektet. Denne træning er efterhånden blevet omformuleret til brug for, hvor som helst en gruppe mennesker er samlet. For at øge glæden og begejstringen. For at mærke øjeblikkets magi, tilstedeværelse og kommunikationen med andre.

Trin, klap, stamp stemme og humor er udgangspunktet, men mulighederne er ubegrænsede. Alle mennesker har et latent behov for at udtrykke sig, og alle mennesker er musikalske. Denne metode har ikke instrumentets tekniske barriere, og herved udfolder musikaliteten sig mere spontant og uden besvær.

Musik som deltagerkultur på alle niveauer.

Lars Storck er professionel musiker, og han spiller pt. med Zididada og trommegruppen Drums Across Rytmeludo. Et brætspil på gulvet, alle spillere har ansvar for at spillet lyder godt. Afrikansk cowboydans fra Island.

Boede sammen med Pygmæer

Svensk pygmæsang Stemmen er sjælens spejl. Stemmen som rytmeinstrument. Lars Storck har boet sammen med Pygmæer i Congo.

Økologisk musikcomputer Det er populært at lave musik på computer. Her bruger vi mennesker til at skabe forskellige beats og laver en båndoptager af kød og blod.

Stomp Vi bruger ting fra vores hverdag og baggården, spiller på dem og laver samtidig en lille historie, lærer om rytmer og om at lytte til hinanden, og her fremgår værdien bestemt åbenlyst til teambuilding. Her arbejder Lars sammen med trommeslageren Hans Fagt, som i mange år har spillet med Kim Larsen.

Book Lars Storck til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Lars Storck kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86