Ihan Haydar, der er kendt fra bandet L.I.G.A. er aktuel med bogen ⁠“Pigen Med Trommestikkerne”.

Bogen og det kommende foredrag fortæller historien om hendes opvækst i Saddam Husseins Irak til sit voksne liv, som kendt musiker og pop-ikon i Danmark.

Ihan var ti år, da hun kom til Danmark og blev forenet med sin far, som var flygtet fra Irak tre år tidligere. Dengang lå det på ingen måde i kortene, at den lille pige skulle blive en dygtig og eftertragtet trommeslager. Forældrene ville have, at hun læste jura, men fra Ihan fik et sæt trommestikker i hånden første gang, vidste hun, at hun ville noget andet. Hun ville musikken.

I denne bog fortæller hun, hvordan hun tog kampen op mod forældrenes mellemøstlige normer og fordomme for at forfølge sine drømme, skabe sig en karriere og et liv sammen med den mand, hun elsker. Men hun giver også et indblik i musikbranchens veje og vildveje, hvor successen kræver både held og hårdt arbejde, og hvor man indimellem må træffe svære beslutninger.

Ihans historie er en stærk fortælling om viljestyrke, vedholdenhed og evnen til at finde en udvej, men det er også en fortælling om sammenhold, accept og ikke mindst om stor kærlighed. Med sig har hun derfor også sin mand, producer/sangskriver og kunstner, Esben Svane, der er aktuel sin danske debut-EP “Du Valgte Mig”, som indeholder ene sange om hans og Ihan Haydars forhold og kamp for at få hinanden. De måtte holde deres forhold hemmeligt i de første 20 måneder, og Esben er konverteret til islam for at få kunne få sin store kærlighed.

Book Ihan Haydar foredrag til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Ihan Haydar kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86