Man oplever altid publikum med hænderne oppe over hovedet – alle er med på de to taktfaste klap, som kendetegner ”Herstedvester” – dansegulvet er fyldt! ....og det bliver det ved med at være hele aftnen, mens Klaus & Servants serverer Schlagerhit på hit på hit. Hvem husker ikke sange som ”Bank tre gange” og ”Den bedste pige” fra gruppens egen Hitparade?

Som et festligt indslag går hele orkestret – bevæbnet med trådløse mikrofoner og instrumenter – ned blandt publikum, hvor de underholder og synger for og med gæsterne.

Styrken ligger i gode vokalarrangementer. Alt sammen bliver leveret professionelt og humoristisk af professionelle med musikudstyr af højeste kvalitet.

Tip et Hit

'Tip et hit' er et populært underholdningskoncept, som Klaus & Servants tilbyder som underholdene alternativt tiltag til et hyggeligt arrangement, hvor publikum i alle aldre gætter med på kendte hits fra flere årtier. 'Tip et Hit' kan gennemføres både om eftermiddagen og om aftenen, så I kan kombinere underholdningen med kaffe eller middag. Med 'Tip et Hit' er I garanteret nogle hyggelige timer med en god stemning til jeres næste arrangement!

'Tip et Hit' tilpasses helt jeres ønsker, så pauser, længde og sværhedsgrad passer jeres publikum præcist.

Book Klaus & Servants til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Klaus & Servants kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86