De Græd er et københavnske orkester, som har specialiseret sig i at fortolke populærmusik i et akustisk og ekslusivt univers, som kæler for øret, rykker i hofterne og bringer (glædes-)tårerne frem blandt publikum. 

Repertoiret består af klassikere, evergreens og perler fra glemte sangskatte. Musikken fremføres i et organisk lydbillede skabt af kontrabas, trompet, akustisk guitar, cajon og sang.

De Græd har spillet mere end 800 arrangementer siden trioens dannelse i 2000. Samme år blev bandet opdaget af Bent Fabricius-Bjerre, der efterfølgende inviterede De Græd med på hans første danmarksturné nogensinde.

De Græd spiller til alle typer arrangementer; koncerter, intime middage, bryllupper, firmafester, events, lanceringer og receptioner. De kan underholde med et musikalsk indslag, spille op til dans eller skabe en stemningsskabende musikalsk baggrund for jeres arrangement.

De Græd optræder som trio, kvartet eller kvintet. De optræder altid ulastelig klædt og altid vellydende. 

Book De Græd til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt De Græd kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86