Han er uddannet journalist – men også en øldrikkende drengerøv. 

Han elsker intellektuelle pointer – men også jokes langt under bæltestedet. Han er for nyligt kommet i folketinget fra Alternativet, som suppleant for den tilskadekomne Ulla Sandbæk.

Der er få vitser, ingen ordspil og overhovedet ingen bingotal. Det er først og fremmest ærligt.

Når Anders Stjernholm laver stand-up, er det oftest historiefortællinger eller undrende, på grænsen til det vrede og prædikende. Med et tempo, der svinger mellem den pauserende saltstøtte til den skrigende skarnsunge, vrider Anders vrede ud af petitesser, mening ud af galskab og filosofi ud af branderter.

Anders kan være kompromisløs, holdningsfyldt og vred. Men han kan også være charmerende, lalleglad og dobbeltmoralsk af helvede til. Det bliver selvfølgelig tilpasset arrangementet.

Anders Stjernholm kan bookes til engelske shows. Han har optrådt på engelsk i Estland, Norge, Finland, Sverige og England de seneste par år.

Humoristisk ADHD foredrag

Anders Stjernholm er ambassadør for ADHD-foreningen, uddannet journalist og et etableret navn i dansk stand-up -  Og ja, så har han ADHD.

Den kombination har betydet, at han i flere år har holdt foredrag om ADHD-diagnosen. Han taler om sin vej gennem uddannelsessystemet, hans hverdag og en hel del filosoferen om diagnosens samfundsmæssige betydning. Og det hele bliver vendt i en stærk marinade af jokes og morsomheder. 

Anders var i foråret 2013 vært på en række DR2-programmer, der så kritisk på danskernes forbrug af piller – blandt andet mod ADHD. 

Med et tempo, der svinger mellem den pauserende saltstøtte til den skrigende skarnsunge, vrider Anders holdninger, aha- og haha-oplevelser ud af ADHD-diagnosen, hans barndom og kritikerne.

Book Anders Stjernholm til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Anders Stjernholm kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86