Thomas Holm er en dansk sanger og sangskriver, der laver humoristiske dansksprogede popsange. Han brød for alvor igennem lydmuren med singlen Nitten fra 2009, der på trods af begrænset spilletid på de store radiokanaler blev et stort hit. Sangen peakede som nr. 8 på den danske singlehitliste og gik platin med over 30.000 solgte singler. Nitten blev også et hit i Island, hvor den lå i top 30 på singlehitlisten i 12 uger i træk med højeste placering som nr. 2.

Debutalbummet Middelklassehelt udkom i april 2010 på Copenhagen Records, der også udgav singlerne Selvmord På Dansegulvet, IKEA og Lidt For Lidt.

I 2011 udgav Thomas Holm Knep Smerten Væk på eget label. Singlen blev et stort viralt hit, ikke mindst takket være DR-programmet Sexministeriet, som brugte sangen som kendingsmelodi.

Med singlerne Byen Kalder fra 2012 og Alting Forandres fra 2013 viser Thomas Holm en mere alvorlig og melankolsk side af sig selv. Dette understreges i videoen til Alting Forandres, hvor skuespiller Thomas Bo Larsen indtager hovedrollen. De seneste singler Jul, For Helvede og Sovs og Kartofler markerer imidlertid Thomas Holms tilbagevenden til hans vanlige finurlige og humoristiske stil. 

Book Thomas Holm til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Thomas Holm kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86