Efter sit debut album i 2011, har den unge vokalist, guitarist og sangskriver rykket sig fra at være et teenageidol til at være en af Danmarks helt store popstjerner.

Christopher er en af de største mandlige popstjerne, vi har i Danmark. Singlen "Told You So" blev et stort hit, ikke bare i Danmark og det Norden, men ligeledes i Kina. Det blev også til store hits i 2014 med sange, som "Crazy", "Mama", m.fl. Ydermere, har Christopher cementeret sig selv som en de dominerende faktorer på "pophimlen" med sit seneste fulde album-release i 2016, der blev betitlet "Closer". Med det seneste album, er det netop også blevet til udenlandsk succes, og i særlig grad i Asien. Alt dette illustrerer, at Christophers talent er uundgåeligt.    

Med sin smidige stemme viser Christopher gang på gang, at han har meget mere at byde på end sine lyse krøller. Det er ikke kun i studiet, at han levere varen, men også på scenen.

Obs. Optræder ikke til konfirmationer.

Book Christopher til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Christopher kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86