Med adskillige guld- og platinplader i bagagen, tager man ikke munden for fuld, når man siger, at Burhan G hører til blandt sværvægterne i det danske musikunivers. Siden debutalbummet i 2004, er det gået stærkt for Burhan G, hvis egentlige gennembrud kom i 2008, da han udsendte sin første dansksprogede single ”Kun dig”. Året efter udgav Burhan G ”Jeg vil ha’ dig for mig selv”.

I 2010 slog Burhan G sit navn fast med syvtommer søm, da singlerne ”Mest Ondt” og ”Tættere på Himlen” begge stormede ind på førstepladsen på den danske hitliste. Begge singler blev lavet i tæt samarbejde med andre store danske popsangere, nærmere bestemt Medina og Nik & Jay.

I 2011 var Burhan G aktuel med singlerne ”Søvnløs” og ”Jeg’ i live”, som næsten traditionen tro også opnåede status af platin.

Med en fantastisk stemme og spektakulært sceneshow, beviser Burhan G også, at det ikke kun er i studiet, han leverer varen, men også på scenen foran et altid entusiastisk publikum.

Book Burhan G til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Burhan G kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86