Den danske hardrock guitarlegende, B-Joe, er tilbage på den danske rockscene med et spritnyt dobbeltalbum og et sprudlende kompetent band i ryggen. Pladen har høstet femstjernede anmeldelser og bliver spillet på både DR og div. radiostationer landet over. Anmelderne har fundet superlativerne frem. 

”Et af dette lands forholdsvis få nulevende guitarguder folder sig i den grad mere end eksemplarisk og energisk ud med løssluppen ekvilibrisme, energi og lyst over 10 numre, der insisterer på at der også i 2019 er plads i det musikalske landskab til guitarorienteret næstekærlighed.” (Mads Kornum, Side 33

B-Joe og bandet er mere end klar til at indtage de danske klubber og festivaller med deres guitarbaserede hippierock, løsslupne ekvilibrisme og et supersejt sceneshow, hvor B-Joe i bedste Hendrix-stil bl.a spiller med både tænderne og guitaren på nakken.

Kendere vil vide at B. Joe er en fænomenalt dygtig guitarist – faktisk nok én af de bedste rockguitarister herhjemme. (Steffen Jungersen, BT)

Mange danskere vil kende B-Joe som ham med det lange hår i Hardinger Band, der hyppigt optræder rundt omkring i landet med Shu-Bi-Dua’s gamle guld. Udover Michael Hardinger selv består bandet af de tidligere Shu-Bi-Dua-medlemmer Kim Daugaard og Jørgen Thorup. Bandet har spillet hundredevis af koncerter de senere år og modtog sidste år en guldplade for LP’en, Sym-fo-19, der bl.a indeholdt flere numre delvist skrevet af B-Joe. 

B-Joe med band 2020 er til gengæld rendyrket guitarrock, som dykker dejligt ned i 60’erne og 70’erne’s ekspressive stil, med både flower-power, langt hår og lange symfoniske stykker, der tager publikum med på en musikalsk rejse i et både genkendeligt og uudforsket landskab. 

B-Joe maler dramatiske, ekspressionistiske guitarmalerier, så det gør ondt på den gode måde. Hvis det er meningen, at rockmusik skal være en følelse, er nummeret ”My Friend” – i selskab med det smukke, soulede ’Break Down’ – det bedste argument, jeg kan komme i tanke om på denne torsdag aften. (Jan Eriksen, POV) 

Men publikum inddrages også – der er absolut ikke tale om indadvendt  shoegazerrock ... tværtimod! Der bliver sunget med af fuld hals på de let genkendelige omkvæd og bandet er i det hele taget ekstremt udadvendt og publikums-engagerende. B-Joe’s koncerter er altid en symbiose mellem kunstner og publikum – en

fællesskabsskabende oplevelse. 

Der er noget befriende over B-Joe’s seneste udspil ‘Electric Blue’, hvor der bekendes kulør på alle fronter - ikke mindst musikalsk. Arvesølvet er støvet af med lige dele psykedelia, Hard rock, Hendrix inspiration og Americana i bred forstand, men på kapelmesterens egne præmisser, så det hele ikke ender som museale stiløvelser i en osteklokke. 

B-Joe aka Joe Johansen og hans yderst kompetente kombattanter går til den på ‘Electric Blue’. Niveauet er højt, og Joes guitarspil gnistrer balstyrisk i et bud på en blues anno 2019. Rytmegruppen med Flemming Olsen bag trommerne og Michael Engman Torp (bas) skubber lydhørt til solisten de rette steder, og Kasper Daugaards klaver og orgel er ‘the icing on the cake’ i det samlede lydbillede. Michael Hardinger er i øvrigt gæst på ‘I Had A Dream’ som slide guitarist. (Thomas Wilhelm, Side 33) 

♪ B-Joe har spillet mere end 3000 koncerter og gigs over hele Europa og USA 

♪ B-Joe har udgivet 7 solo LP’er og et hav af singler 

♪ B-Joe har skrevet flere end 1000 sange – både til sig selv og andre kunstnere 

♪ B-Joe har opnået at få flere end 100 numre afspillet på DR i de seneste 25 år 

♪ B-Joe spiller også leadguitar i det nye Shu-bi-dua – Hardinger Band 

♪ B-Joe’s nyeste dobbeltalbum, Electric Blue, har høstet superanmeldelser 

Book B-Joe til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt B-Joe kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86