Marco Mendoza, den anmelderroste bassist fra The Dead Daisies, Thin Lizzy og Whitesnake, behøver vel, for de fleste, ingen nærmere introduktion.

Marco’s musikalske baggrund er stærkt præget af hans mexicanske baggrund. Hans bedstemor fra Tijuana, Mexico introducerede ham for klaveret da han var ganske ung og som han mestrede inden han kastede sig over guitaren.

I hans unge år spillede ham med flere lokale bands i Los Angeles, det var dog ikke før 1989 at han fik hans første store gennembrud, hvor den tidligere Black Sabbath trommeslager Bill Ward rekruterede ham til hans solo band. Dette viste sig at være springbrættet til at spille med nogle af verdens største rock bands og musikere, såsom John Sykes Blue Murder, Thin Lizzy, Ted Nugent og Whitesnake, bare for at nævne nogle få.

Med hans dygtige og meget efterspurgte færdigheder som bassist og sanger, har han også optrådt som gæste- og sessionmusiker med blandt andet Tommy Shaw (Styx), David Coverdale (Whitesnake), Dolores O’Riordan (Cranberries) og Neal Schon (Journey).

For tiden spiller han bas i The Dead Daisies, når han ellers ikke har travlt med sin solokarriere.

Marco Mendoza har for nyligt udgivet albummet ”Viva La Rock” der i øvrigt er produceret af danske Søren Andersen (Electric Guitars, Glenn Hughes) og drager i den forbindelse på en større turnè der undervejs bringer ham til Danmark i Maj 2020.

Book Marco Mendoza til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Marco Mendoza kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86