Underholdning til julefrokost

Få den perfekte underholdning til julefrokosten – leveret af store danske personligheder fra underholdningsbranchen!

Julefrokosten er en af årets absolut sjoveste begivenheder for de ansatte i en virksomhed. De ved, der venter at brag af en fest – og med den rette underholdning kan du affyre et kæmpe startskud, der sætter baren højt og løfter den gode stemning.

Hos Bookinghuset finder du artister, der leverer den bedst tænkelige underholdning til julefrokost – og vi garanterer, vi har noget for enhver smag!

Store personligheder, store oplevelser

Der er lagt op til de helt store grin, når nogle af landets bedste komikere – som f.eks. Mick Øgendahl, Rune Klan, Frank Hvam eller Anders Lund Madsen – går på scenen med ord og mimik som deres skarpeste våben!

Bookinghusets store udvalg af dygtige artister sætter gang i enhver fest med stand-up, stand-up kombineret med trylleshow, serveringsteater, show med multipersonligheder og meget mere.

Især stand-up er blevet utroligt populært som underholdning til julefrokosten, da de knivskarpe komikere lader latteren flyde frit, og skaber fundamentet for en fest med plads til hygge og højlydte grin. Fra scenen er intet helligt, og det er ikke unormalt, at publikum bliver udsat for et par rappe replikker, når der bliver kastet med morsomme og politisk ukorrekte gloser fra scenen.

Søger I mere show og entertainment til festen? Så tag et kig på vores mange kunstnere og grupper, der kombinerer alt fra stand-up til sang, show og skæve selvopfundne personligheder i en uforudsigelig og farverig verden.

Få den perfekte underholdning

Hos Bookinghuset finder du let den helt rigtige underholdning til jeres julefrokost. Brug blot de forskellige filtre, hvormed du kan navigere i de forskellige underholdningsformer.

Stand-up, trylleshow, serveringsteater eller et miks af genre? Vi har det hele!

Kontakt os venligst på telefonnummer 75 91 00 86 for priser, ledighed, booking m.v. – eller send din forespørgsel via vores bookingformular, hvorefter vi vender hurtigt retur.