De Spildte talenter - Lidt bedre end andre gode orkestre. De Spildte talenter er ikke bare et hvilket som helst danseorkester. Vores mission med musikken er selvfølgelig at få folk op af stolene, og vi kan garantere for, at det lykkes til fulde. Musikernes meget høje niveau og professionelle indstilling gør, at publikum oven i købet går hjem med en koncertoplevelse ud over det sædvanlige. Gutterne gør her simpelthen det, de er bedst til og elsker - nemlig, at spille! I grundopstillingen er bandet en kvartet, der endog er meget stærkt besat på de enkelte pladser. Alt efter arrangementets art kan orkestret endvidere bookes som duo eller trio. Repertoiret er så bredt, at det stort set dækker alt fra tiden tilbage omkring Elvis og helt frem til dagens hits - fra det helt stille til det mest heftige rock`n roll. Alt i alt vil dit arrangement, om det er klub, fest, koncert, temafest eller andet, være i de bedste hænder hos De Spildte Talenter. Forsanger og guitarist Frank Larsen, leverer kompetent, fremadrettet guitarspil i høj klasse. En meget stærk vokal, der til stadighed trænes. Har modtaget undervisning af internationale sanglærere, der samtidig har undervist topnavne som Dixie Chicks, Huey Lewis, Keith Urban og Christina Aguliera. Og så ELSKER han at synge!

Lidt om de musikere, du møder

Bassisten Kim Eskesen lægger bunden med bass spil i absolut topklasse. Kims referencer vidner også om, at der har været bud efter ham fra topnavne fra hele verden. Kim har således arbejde med kunstnere som Andrew Strong, Suzi Quatro og Leningrad cowboys for at nævne nogle få i en lang perlerække af topkunstnere. Trommerne er lagt i yderst kompetente hænder hos Århus-drengen Carsten Kolster, der er kendt som bagmand til hittet fra 1994 'Flying'. Carsten spiller da også stadig med sin bror i Nice Little Penguins, men afser altså også tid til at medvirke i De Spildte Talenter. Carstens karriere tæller også utallige engagementer, bl.a. seks år som fast trommeslager i Fenders. Grand prix vinder med En lille Melodi og har som sådan også optrådt ved det internationale Melodi Grand Prix. Carsten Kolster er endvidere en meget benyttet studiemusiker og regnes af mange som en af Danmarks allerbedste trommeslagere. Intet mindre end sublimt, håndterer Steen Lindgård tangenterne. Steens musikalske arbejde er fordelt mellem det udøvende, men også som leder af Hjørring musikskole. Om det er det dybtfølte klaver til de smukke ballader eller en forrygende Boogie woogie solo - så mestrer Steen det hele. Foruden at være en topuddannet og teknisk funderet musiker, har Steen som de 3 andre spillet med en lang række kunstnere, bl.a. Tina Siel og James Sampson - har sågar været på turné med Creamy.

Book De Spildte Talenter til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt De Spildte Talenter kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86