Kort fortalt spiller Partybussen alle de sange man kan synge med på og danse til ... og gør det med et smil på læben og et glimt i øjet. Det er alt sammen danske klassikere i nye fortolkninger tilsat en solid omgang rock'n'roll – en hyldest til dansk musikarv, overbevisende, kompetent og medlevende fremført af dygtige musikere. Der er styr på både lyd og lys til at danne rammen om netop din fest ... og Partybussen er muligvis et mere utraditionelt festorkester, men måske netop derfor opskriften på en uforglemmelig og fantastisk aften!

Partybussen er ikke kun det perfekte musikalske valg til firmafesten, brylluppet og den runde fødselsdag mv, men bandet er absolut også i topform når det gælder byfester, markeder, festivaller og andre lignende begivenheder. Partybussen opfordrer alle musikelskere og festglade sjæle til at hoppe ombord og være med til at fejre dansk musik på en helt ny måde.

Bandet består af fem absolut erfarne herrer – med René Vinding i front (vokal og guitar), Janus Engelbrecht (leadguitar og kor), Flemming Marquardt (bas), Søren Heyk (trommer) og Claus Greve (tangenter), og sammen har de formået at genoplive og transformere kendte klassiske danske festsange til et medlevende og rockende lydunivers.

Book Partybussen til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Partybussen kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86