Når man siger "Davids Decible", siger man også dansemusik på top professionelt plan.

"Davids Decible" har med mere end 20 års professionel erfaring nået landet rundt mange gange. Orkestret er særdeles velrenommeret og kendt for deres behagelige facon. Med den helt rette fornemmelse for repertoire og lydtryk, er du i gode hænder, når du booker "Davids Decible". De ved ganske enkelt, hvad der skal til for at skabe en festlig aften.

Davids Decible opstod oprindeligt som duoen David & Goliath, men det er i dag et rigtig komplet orkester. David & Goliath kan dog også bookes som duo og trio.

David Henriksen er bandets kapelmester. David har produceret/spillet med bl.a., Søs Fenger, Ivan Pedersen, Tamra Rosannes, Monique, Jørgen Thorup, m.fl. David afsluttede konservatoriet i 1990 og er i dag producer og sangskriver i sit eget "Facit Studie.

Jens Haack var medstifter/medlem af Moonjam 1982-97. Jens har spillet med bl.a., Kim Larsen, Shu-Bi-Dua, Hanne Boel, Sebastian, C. V. Jørgensen, etc. Jens har spillet med David siden sommeren 2002

Henning Forland har spillet og sunget i henved 30 år, heraf mere end 20 år sammen med David. Ud over jobbet i Davids Decible, hvor han er sanger og guitarist, udgiver han også CD'er i eget navn.

Nynne Bugat har sunget siden hun var 11 år. Nynne har mange års sceneerfaring og har arbejdet som professionel skuespiller i Tyskland. Nynne har spillet med David siden 2004.

Poul Henrik Noe startede sin trommekarriere allerede som 9 årig. Poul har spillet med bl.a, Amin Jensen, Peter Belli, Cv Jørgensen, m.v. Poul har spillet med David siden 2007.

John Darly har turneret i Australien i perioden 1984 til 1996. John har varmet op for bl.a, Men at work, Cool and the gang, INXS, m.fl. John har spillet med David siden 2005.

Jannie Henningsen har arbejdet med musik i mange år. Jannie har bl.a arbejdet som korsanger for en række solister. Jannie har spillet med David siden 2005

Hans Axelsen har spillet siden han var 7 år gammel. Musikken er således et naturligt sprog for ham. Hans har en stor musikalsk baggrund, erfaring og uddannelse bag sig. Hans har spillet med David siden 1996.

Alt deres individuelle erfaring kombineret med rutinen ved at spille sammen, gør, at man ved Davids Decible får en sublimt og helstøbt oplevelse.  

Book Davids Decible til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Davids Decible kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86