Alive - vi mener det!

Bliver man træt af at spille dansemusik i mere end 25 år? Nej, og atter nej! Vi elsker det! Så længe folk danser, så længe spiller 5alive. Vi kan lide at spille, og vi kan lide at spille for publikum – alive. Vores repertoire har i sagens natur skiftet en del over årene, men vi har beholdt det bedste, og taget nyt ind efterhånden. Så vi kan med stolthed konstatere, at vi spænder fra Tommy Seebach til Rasmus Seebach og tilbage igen. Fra det udenlandske, spiller vi alt fra Donna Summer over Michael Jackson til Frank Sinatra og Tina Turner, foruden tidens hits.

Dermed, kan vi matche nærmest enhver forsamling og aldersklasse musikalsk. Try us! Vi tager ikke engang ekstrabetaling for at spille Himmelhunden...

5Alive består af særdeles rutinerede folk. Senest, er der kommet ungt blod til i skikkelse af forsangerinden Lisbet Frisenette, som med hundredvis af koncerter og adskillige CD’er samt radiohits bag sig, er ligeså rutineret som hun er passioneret. Hun er garanti for professionelt showmanship og en vis mængde kontrolleret galskab.

Lisbet bakkes op af solidt musikhåndværk på trommer, bas, keyboards og guitar. Bandet langer med synlig spilleglæde groovy og swingende musik ud over scenekanten, uanset hvem og hvor mange, vi spiller for.

5Alive vil kun have tilfredse arrangører og glade gæster, selvfølgelig. Af disse grunde, sætter vi en ære i at lave gode aftaler om repertoire, lydanlæg og andre vigtige detaljer med jer, inden vi sætter strøm til spaden og river i hegnet, som man siger. 

En aftale med 5alive kan også indebære en rabataftale om dinnermusik.

Book 5Alive til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt 5Alive kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86