Montanaband: Danmarks Festorkester NO. 1

Montanaband har underholdt mere end 1 mio festglade danskere i ind- og udland siden 1979. En bedrift, der taler for sig selv og understreger samtidig kvaliteten og populariteten hos dette fantastiske orkester.

Kort og godt, så er Montanaband det komplette festorkester, og der er statsgaranti for at komme til at danse til musik, som alle kender og elsker, når Montanaband går på scenen. Grundlaget bag denne fest-succes er; kæmpe rutine, gigantisk repertoire og en sikker situationsfornemmelse for den enkelte fest og naturligvis det aktuelle publikum.

Montanaband spiller for publikum og har en generel holdning til, at hver gang orkestret går på scenen, skal det være en totaloplevelse for både publikum og arrangør.

Orkestret spiller altid et bredt, nutidigt og populært repertoire, og det leverer topunderholdning i absolut særklasse.


Spilder ikke tiden, spiller hele tiden

Montanaband kan som et af de få orkestre i Danmark, spille for alle aldre og alle typer mennesker. Montanaband spiller dæmpet taffelmusik under middagen, backing af solister, akkompagnement til fællessange og efterfølgende leveres et hit-mix og underholdningsshow, der tager pusten fra de fleste…

Montanaband spiller desuden længere end de fleste andre bands og holder færre og kortere pauser – spilder ikke tiden, men spiller hele tiden…

Montanaband er også ensbetydende med den ultimative pakke indenfor lækker vellyd. Det er en kunst, at få det til at lyde godt uden at spille for højt, men Montanaband kan det bare!


Hotel eller hølade

Lysshowet er mindst ligeså imponerende, opbygget af intelligente scannere, Movingheads, LED spots, bagtæppe og røgeffekter, der komplimenterer musikken perfekt og giver festlokalet den helt rette atmosfære, hvad enten der er tale om hø-lade, selskabslokale, hotel, party-telt, idrætshal eller stadion.

Montanaband er yderst velegnet til:

Firmafester

Markeds-/ by- og havnefester

Foreningsfester/ hal arrangementer

Private fester

Jubilæumsarrangementer

Galla arrangementer i kjole og hvidt

Dansegallaer m.m.

Dit arrangement…

Grundstammen i Montanaband består af:

Maria Høy Egholm: sang

Michael Rüsz: Keyboard, bas & vokal 

Jens Fischer Rasmussen: guitar & vokal

Flemming Ebbesen Jensen: trommer & vokal

…men kan derudover udvides med sangerinde og/eller backing af kendte solister.


Book Montanaband til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Montanaband kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86