Hvide Løgne - nej, det er ikke løgn, de er faktisk et rigtig dygtigt kopiband, der spiller den kendte rockmusik fra 80'erne og 90'erne, som I elsker. Det er med udgangspunktet i Karsten Storms hits i 80'erne, at dette passions projekt er skabt. Karsten Storm (Do the Duck) stod bag hits som bl.a. Mit Liv og Ude om Natten i 80'erne, og han brænder så meget for musikken fra den periode, at han stiftede Hvide Løgne. 

Hvide Løgne spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.

Det er respekten for den musikalske æra kombineret med talentfulde kunstnere, der har evnerne og kreativiteten til at gøre de klassikere til deres egne - ofte med en eksplosiv solo til følge. Der bliver spillet klassikere fra bl.a. Anne Linnet Band, Ray dee ohh, Rugsted/Kreutzfeldt, Gnags, News, Halberg/Larsen, Dodo and the Dodos, Rocazino m.fl.

De skaber glæde og feststemning, når de er ude og spille i klubber, til byfester, festivaler osv. Gang på gang, har Hvide Løgne hittet blandt veloplagte publikummer med den velkendte rockmusik.

Book Hvide Løgne til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Hvide Løgne kan bookes på datoen.  

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86