Hair Metal Heroes er et forrygende liveband, der tager de største rockhits fra 80’erne og leverer dem til DIT dansegulv. Publikum skråler med og tager del i en fest med så stort glam-appeal, at selv Def Leppard ryster i gamacherne.

Med et toptunet arsenal af fællessange bygger Hair Metal Heröes bro mellem det farverigt festlige og det hårdtslående rockede. Bandets helt store styrke er det stramme koncept (og de stramme gamacher) og det gennemarbejdede liveshow – Hair Metal Heröes skal med andre ord opleves live.

Vores repertoire består af de største hits fra bl.a. følgende kunstnere:

- Bon Jovi

- Def Leppard

- Europe

- KISS

- Mötley Crüe

- Poison

- Scorpions

- Skid Row

- Steel Panther

- Warrant

- Whitesnake

Bandets medlemmer har erfaring fra hundredvis af livejobs med bl.a. Vocal Line og I’LL BE DAMNED og fra bl.a. Dansk Melodi Grand Prix og Eurovision, Danmark har talent, Roskilde Festival, Copenhell, DGI Landsstævne, Bork Havn Musikfestival, som support for Metallica, D-A-D, Steel Panther m.fl., store og små firmafester og mange flere. Hair Metal Heröes har optrådt både til private arrangementer, firmafester og ved større offentlige arrangementer/koncerter som f.eks. Aarhus Vocal Festival. 

NYT! 

Som et helt nyt koncept kan du booke Hair Metal Heröes sammen med vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018, vikingen Rasmussen, under navnet ”Rasmussen & The Hair Metal Heröes” til dit arrangement. I dette eksklusive koncept indgår vindersangen ”Higher Ground” og muligheden for at trække endnu flere gæster til dit arrangement.”

Book Hair Metal Heröes til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Hair Metal Heröes kan bookes på datoen.  

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86