Barock ved, hvad publikum vil have: Gode pop- og rocksange spillet med energi og nerve. Det er sange man kan synge med på og danse til, men også bare lytte til, hvis man er i det humør.

Med mange års sammenspil som solid ballast, kan de seks fredericianere deres håndværk, og gruppens musikalske fundament er en perlerække af kendte hits fra 80`erne -  læg dertil klassikere fra 5 årtier og krydr med lidt af det bedste nye.

Sange af danske navne som Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Danseorkestret, Gnags, Thomas Helmig, Rocazino, Sanne, Gasolin, Sko/torp. Halberg/Larsen og TV2 dominerer repertoiret, men også udenlandske navne som ABBA, Tina Turner, AC/DC , Queen og Roxette, har fået en plads på sætlisten.

Barock har spillet mange koncerter gennem årene. Fra byfester, halfester, firmafester, på musikværtshuse og til privatfester, er der indsamlet megen erfaring - og netop den erfaring, har gjort orkesteret til en kompetent enhed, der er kendt for altid at levere en fest og musikalsk oplevelse.

Barock består af Christina Alessi Frederiksen (vokal), Jan Midjord (vokal, guitar og keyboard), Lars Gregersen (keyboard og vokal) Claus Johansen (vokal og guitar), Michael Johansen (trommer) og Torben Jepsen (bas).

Book Barock til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Barock kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86