Så er det tid til at støve den gamle Ball-shirt af, fiske yo-yoen op af lommen og hoppe i de gode gamle Converse-sko, for her kommer bandet, der vil genoplive musikken fra en af de bedste tider nogensinde!

Fede 80ere vil tage publikum med tilbage til 80erne med hits fra bands som Sneakers, Ray Dee Ohh, Dodo And The Dodos, One Two, DanseOrkestret og mange flere. Der er masser af muligheder for at både synge med på sangene og danse løs til rytmerne!

Der er garanti for en uforglemmelig oplevelse, når Fede 80ere går på scenen. Bandet er kendt for at levere en energisk og underholdende optræden, der vil få enhver til at føle sig som en del af 80'ernes musikalske verden.

Så hvis du er klar til at genoplive minderne om en af de bedste tider i musikhistorien, så må du ikke gå glip af Fede 80ere. Book Fede 80ere idag og vær med til at skabe en fantastisk fest og en uforglemmelig oplevelse sammen med bandet, der vil bringe 80'erne tilbage til livet!


Book Fede 80'ere til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Fede 80'ere kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86