'Hit med 80'erne' ved kun alt for godt, hvad dette helt specielle årti i dansk musikhistorie stod for. Det danner baggrund for det forrygende, farverige, og festlige firsershow, som 'Hit med 80'erne', elsker at levere til et veloplagt publikum. Hvem husker ikke for eksempel læderslips, Ecco-sko, Poul Schlüter, Preben Elkjærs berømte og altafgørende mål i fodbold mod Belgien? Dengang man først begyndte at tage truslerne fra klimaforandringer alvorligt? Dansk rockmusik var in, og industrien oplevede rekordhøjt pladesalg. Hit med 80'erne spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt trækplaster. 

Helt ærligt, der er vel reelt set ikke noget at sige til, at så mange af os elsker at tage på en nostalgisk rejse tilbage til netop den tid. Der er ingen bedre end 'Hit med 80'erne' til at få den helt rigtige stemning tilbage med deres harmoniske og velafbalancerede klang, der går igennem hele deres koncertprogram, spækket med de bedste hits fra den danske rocks guldalder. 


En spilleglæde, der smitter

Hit med 80`erne er måske et kopiband, men de lægger sig tæt op ad originalerne fra de kendte kunstnere som News, Tøsedrengene, Dodo, RayDeeOhh, Sneakers, Danseorkestret, TV2, Halberg-Larsen, Nanna og mange flere.

Med over 15 års erfaring, er I sikret et professionelt, men også gennemtestet, koncept! De syv medlemmer udviser stadig en umættet spilleglæde, hvilket gør deres show til en festlig og uforglemmelig oplevelse. 


Book 'Hit med 80'erne' til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt 'Hit med 80'erne' kan bookes på datoen. 

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86