Tyrolerband er orkesteret, der skaber stemningen af at sidde på en bænk i et tysk øltelt eller en biergarten i Østrig.

Som Danmarks mest autentiske tyrolerorkester med Oberkrainer-besætning, giver de publikum en unik helhedsoplevelse af oktoberfest gennem et varierende repertoire, autentisk tøj og østrigske indslag med koklokker, schuhplattler og alpehorn. 

Deres optræden spænder over det autentiske tyrolershow og efterfølgende fyldes dansegulvet med deres fortolkninger af danse ”hits”.

Orkestret består af rutinerede musikere der brænder for tyrolermusikken og repertoiret går fra original østrigsk tyrolermusik til pophits i tyrolerfortolkninger. Dertil kommer fællessange alle kan, synge med på, som skaber nærvær mellem publikum og orkester.

Tyrolerband har skabt sig et navn i både ind- og udland og spiller til firmafester, byfester, privatfester, foreninger, dagscentre, indkøbscentre og som det festlige indslag til den sjove fest -

Ingen dagligstue er for lille eller oktoberfest for stor.

Tyrolerband optræder op til 2x70 eller 3x45 min. Ønsker man at kombinere det med en Dj, kan Tyrolerband hjælpe med at finde en passende til at skabe det perfekte arrangement.

Orkesteret opstod i 2010 med det formål at udbrede kendskabet til denne folkelige livsglade musikgenre. Med over 600 koncerter må det siges at Tyrolerband mestre dette koncert koncept.

Book Tyrolerband til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Tyrolerband kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86