Med efterhånden mange år på bagen er Cantus Tyrolerne et orkester, der kender til publikums forventninger, og som lever op til dem. Uanset om det er til Oktoberfest, sommerfest, firmafest eller andet, så er Cantus med til at aktivere publikum med fællessange, som spænder fra tysk slagermusik til danske ørehængere som Himmelhunden og John Mogensen.

Uanset hvor Cantus spiller, er de med til at skabe stemning og fest, uanset om publikum er tilhængere af tyrolermusik eller ej. For når aften er omme, går de fleste derfra med et smil på læben og en sang på hjernen.

Cantus er et tyrolerorkester med erfarne og glade musikere, som med garanti får publikum – uden undtagelser - til at synge med og indtage dansegulvet. Cantus består af 9 musikere, guitar, tuba, harmonika, trommer, trompeter, klarinet, basun. Ja, der er mindsanten også blevet plads til en jodlerin.

Book Cantus Tyrolerne til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Cantus Tyrolerne kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86