Gør dig klar til en rejse ned til de tyske øltelte – med fællessang, hornmusik og slagtøj er det 8 mand festlige tyrolerorkester klar til at få stemningen bragt langt op over teltdugen...

Undervejs i showet vil orkesteret tage publikum med på skolebænken i ”Oktoberfest-Schule” hvor der bliver undervist nogle af de mange herlige traditioner, der hører sig til en rigtig Oktoberfest. Teltet kommer til at syde af ægte oktoberfest-stemning og musikken bliver en herlig mættende buffet af både original tyrolermusik, skæve solister, skålesange og naturligvis godt krydret med både Danske og Tyske schlagere...

Glæd dig til at opleve Danmarks bedste og festligste tyrolerorkester, når de tager dig med på en uforglemmelig rejse ned til Oktoberfesternes hjemland..

Så på med tyrolerhatten! Og slip din indre tyroler løs i selskab med Tirolerband Aalburg...

Lidt om Tirolerband Aalburg.

Orkesteret har siden 1999 leveret original stemningsfuld tyrolermusik til et utal af arrangementer rundt i hele det Danske land.

Hver år underholder bandet til private fester, firmafester, julefrokoster, byfester og naturligvis de populære oktoberfester.

Udover de mange arrangementer her i Danmark hver år, så underholder orkesteret også i Tyskland og Østrig når lejligheden byder sig.

Tirolerband Aalburg består af 8 rutinerede musikere, hvoraf hovedparten til daglig lever af af enten af tunervise eller udøve musik.

Orkesterets besætning er vaske-ægte tysk ”blasmusik-besetzung” tilsat trommer og til hovedparten af numrene i showet er der også sanger.

Instrumenterne er: 3 x kornetter/trompeter, Horn, Tuba, Trombone, Baryton Trommer og naturligvis en veloplagt forsanger.


Book Tirolerband Aalburg til jeres næste arrangement

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Tyrolerband Aalburg kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86