Bierfestmusik er mere end, du tror! 

Jeres 'Bierfest' skal være noget særligt, og det skal musikken derfor også. "The Bier Hunters" leverer 'Bierfestmusik' med både kant og kærlighed. 

Ingredienserne er originale "Oberkrainer" numre, virtuose instrumentale numre og masser af kendte popnumre omskrevet til Bierfestmusik. Tilsammen danner det en festlig cocktail af musikalske numre, der får samtlige gæster i godt humør. 

Alt fra Rasmus Seebach over Marie Key til Meghan Trainor er med stor ekspertise og respekt for originalen, blevet omskrevet til bierfestmusik, og med The Bier Hunters nyfortolkninger bliver selv den mest inkarnerede popfan begejstret.

Det hele leveres med nerve og energi, som The Bier Hunters kærligt sparker ud over scenekanten og ud i hver en krog.

Det er aldrig sket i deres mangeårige karriere, at publikum bare står og hænger i et hjørne. De finder selv frem til fællessange og spontan kædedans. Det er umuligt at lade være – uanset om man er cool og under 30 år, eller om man er af hankøn med hang til bløde sofaer. The Bier Hunters er ren livsglæde, og ingen går fri.

Alle medlemmer er uddannet på musikkonservatorierne eller er privatuddannet af topprofessionelle – og det kan høres. Der er stor musikalitet samlet på et sted, og der bliver ikke sparet på den, når de går på scenen.

Gruppen består af: 

Pernille Wolder - Sangerinden 

Stig Larsen - accordion/sang

Peter Friis - guitar / sang

Kapelmester Ole Gerhardt - trompet/sang

Torben Stage - trompet/sang

Niels Gerhardt - bariton/sang.

The Bier Hunters leverer musik og fest i en sådan grad, at de konstant bliver genbooket på mange af landets spillesteder og ved private arrangementer.

Book The Bier Hunters til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Bier Hunters kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86