Sangeren og guitaristen Martin Preisler har efterhånden rørt ved det meste i den danske musikbranche. Han har igennem de sidste 25 år haft hovedroller flere store musicalopsætninger, turneret og indspillet med DR Big Band, optrådt på Det Kongelige Teater, Royal Arena, flere tv-shows og meget mere…. 

Har du ikke set Martin Preisler, så har du måske hørt ham synge på diverse tegnefilm og serier bla Phineas og Ferb, Ronald Barbaren, Flyvemaskiner, Frost mfl... 

Derudover har han, med over 1000 jobs, mere end 30 års erfaring i at spille på spillesteder, teatre, cafeer, restauranter til koncert firmafest, bryllup, fødselsdage osv. osv.… og er ekspert i at tilpasse musikken til den pågældende begivenhed.

Repertoiret er meget bredt, nyt og gammelt, som fx- Sebastian, Anne Linnet, Kim Larsen, Johnny Madsen, TV2, Elvis, Stones, Beatles, Creedence, Tv-2, Helmig, Gnags, Ed Sheeran og mange mange flere…. 

Martin Preisler optræder både solo og med sit band: ”MP ALLSTARS”.

(+Bas og Trommer. (mulighed for tilvalg af keyboard))

Med sig har han altid yderst velspillende musikere fra den absolutte elite blandt danske musikere. 

Først og fremmest er det power, sjæl og energi der kendetegner Martin, både i sin vokal og sit guitarspil. Så vil man være sikker på en fantastisk, festlig og musikalsk oplevelse, vil det være en rigtig god ide, at booke Martin Preisler. 

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86