Copenhagen Guitar Duo består af Allan Sjølin og Martin Buono.

De spiller et mix af klassisk og verdensmusik og de forener det bedste af begge verdener. De er begge højt uddannede klassiske musikere ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har spillet sammen i over et årti. Der er dermed masser af erfaring, scenetække og originale fortolkninger af verdensmusik. Deres musik består af originale kompositioner, tango, brasiliansk, balkan, dansk samtidsmusik, flamenco, rumba og listen fortsætter.

De er hyldet for deres virtuositet og musikalitet, for eksempel af den spanske mester Diego Cayuelas: “..den bedste fortolkning jeg har hørt. .” og den danske presse skrev: “. . her blev præsteret guitarspil af høj klasse. .” . .” Piazzollas svære tekniske tango blev demonstreret overbevisende” (Holbæk Dagblad) - “med intet andet end to guitarer skabte de to guitar- ister et univers af farver” (Folketidende). De er prisvindere ved Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums årlige kammermusik konkurrence. Når Copenhagen Guitar Duo er på scenen, kan alt ske!

Book Copenhagen Guitar Duo til jeres kommende arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Copenhagen Guitar Duo kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86