Lounge Sax er stilfuld og elegant musik til receptioner og middage. Andre kunder bruger LoungeSax til velkomst ved morgenmøde, fernisering, vin-smagning, nytårskur m.m.

Repertoiret består af jazz, bossa nova og pop-sange i jazzede arrangementer. Numrene akkompagneres af baggrundsmusik på iPad, og Jakob Elvstrøm giver på den måde tilhørerne mulighed for at opleve og høre rigtig, levende musik af en dygtig og engageret saxofonist. Lydniveauet kan tilpasses ethvert rum og anledning.

Jakob Elvstrøm er uddannet på den Rytmiske Afdeling ved Det Jyske Musikkonservatorium, og har spillet med bl.a. Kato, Jesper Thilo, Sigurd Barrett, Kjeld Lauritsen, Hugo Rasmussen, Jakob Bro og mange andre. Har udgivet 3 CD'er i eget navn, der bl.a spilles på DR P3, P4 og P8 jazz.

”Tusind tak for din indsats i går på Hotel Koldingfjord. Vores gæster har rost din musik meget til morgen, og den store ros vil jeg meget gerne give videre til dig.”

Peder Madsen, direktør, Koldingfjord

Book Lounge Sax til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Lounge Sax kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86