Danmarks bedste beat orkester "The Beatophonics" er på landevejen igen, efter at have udsendt deres første rigtige liveplade “Live at Club The Liverpool House”, der er optaget på Teaterbygningen i Køge. Pladen byder på 12 energiske skæringer fra bandets fede repertoire af egne numre + klassiske tracks fra beatmusikkens guldalder.

Grundsporene er nøje håndplukket af bandet og mixet og masteret af Rune René Hansen (Freddy and the Phantoms, Sorte Fugle m.fl.). Albummet udkom på LP, CD, stream og download den 3. marts 2017.

The Beatophonics’ bassist Rasmus Schrøder fortæller med begejstring:

“Sidste år har vi brugt en del tid i studiet og skrevet på vores næste studiealbum. Men inden det udkommer så udsender vi “Live at The Club Liverpool House” så vi får en undskyldning for at komme ud af studiet og ud på spillestederne igen. Vi savner at spille live og glæder os helt vildt til at møde en masse glade mennesker i Danmark og Sverige.”

“Live at The Club Liverpool House” blev egentlig optaget og filmet til et TV program på TV2 Charlie, hvor Peter Belli også var gæst. Materialet blev imidlertid så solidt, at bandet besluttede sig for at udgive koncerten på plade. Det er dette materiale, samt en masse nyt, du kan opleve på bandets turné.

The Beatophonics blev dannet i 2010 og består af Søren Koch (vokal, guitar), Rasmus Schrøder (vokal, bas), Flemming Koch (vokal, trommer). Sammen har gruppen spillet små 100 koncerter og gæstet større spillesteder og festivaller over hele Danmark. De har allerede opnået stor anerkendelse for deres stilrene koncept og deres forrygende livesets.

The Beatophonics udgav i 2015 deres selvbetitlede debutalbum som tog anmelderne med storm og sikrede bandet massiv airplay på P4 og P5.

Book The Beatophonics til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Beatophonics kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86