Efter 15 på landevejen og et godt stykke over 1200 optrædener i ind og udland kan man roligt kalde "The Alligators" for en af branchens førende rock n' roll kvartetter.

Gennem årerne har The Alligators indspillet og turneret med en lang række af rock`n`rollens legender, bl. a. Wanda Jackson, Elvis guitaristen Scotty Moore, The Jordanaires, Johnny Red River Rock Paris, Stan Urban og i flere år fungerede orkestret som fast backing for Mek Pek.

The Aligators har udgivet flere anmelderroste albums gennem tiderne. 

Stilen kan ingen, der har oplevet The Alligators, være i tvivl om: Svedig og swingende 50`er rock n' roll fra en tid, hvor maskiner var noget, der hørte hjemme i en fabrikshal.

Pressen skrev: Ud med maskinlyden, og ind med den ægte vare. The Alligators spiller med en varme, der siger spar to til mangt og meget. Et fund til enhver fest, hvor baglandet hedder bajere og sprut." - Peter Nørregård. EKSTRA BLADET.

"Med tørre tæsk i guitaren, spartansk instrumentering og den helt rigtige feeling, falder The Alligators aldrig for fristelsen til at overspille, og derfor vinder de og holder rock n' roll-ånden levende. Jørgen Bollerup." - AMTS AVISEN.

Book The Aligators til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Aligators kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86