Danmarks førende serveringsteater igennem 20 år!

De skøre tjenere fra Larsens Serveringsteater er altid et hit med deres sjove karakterer og finurlige påfund, der altid får gang i lattermusklerne hos ethvert selskabet. 

Larsens Serveringsteater skræddersyer altid underholdningen, hvad enten det er til virksomhedsarrangementer, private fester, julefrokoster, konferencer eller events. Intet er for småt - intet for stort. Tjenerne kan møde 1 – 12 mand og underholder selskaber lige fra 8 til 2000 gæster.


Larsens Serveringsteater består af 12 professionelle skuespillere, som altid starter ud som troværdige karakterer. De er hermed aldrig iført fjollede parykker og store tænder, der vil afsløre alt fra begyndelsen, men tjenerne ligner derimod det øvrige serveringspersonale. Herfra udvikler tjenernes karakterer sig glidende og bliver mere og mere underholdende, så gæsterne får en oplevelse som går fra stille undren til tåkrummende over tjenernes håbløse servicering, for til sidst at bryde ud i forløsende latter. Det er opskriften, og det er en opskrift på succes, for det lykkes hver gang.


Larsens Serveringsteater lægger stor vægt på overraskelsesmomentet i underholdningen, som altid afsluttes med et show, der er skræddersyet til jeres fest. Nogle af tjenerne mestrer samtidig diverse instrumenter og bidrager også med et musikalsk indslag til festen. Larsens Serveringsteater er ganske enkelt altid en stor succes  - og lad os bevise det med udtalelser for kunderne selv nedenstående.


Referencer:

Carlsbergs julefrokost blev et brag af en fest, takket være Larsens Serveringsteater. 

K.N. Lauridsen, Afd. chef, Carlsberg


Larsens Serveringsteater er utrolig humoristiske og forstår kunsten at gå lige til grænsen uden at overtræde den. Larsens Serveringsteater får vores varmeste anbefalinger. 

P.M.K Larsen, Novo Nordisk


Salen rungede af latter, og jeg kan varmt anbefale Larsens Serveringsteater til firmafesten.  

Direktør Preben Fogtmann, Kohberg Brød


Book Larsens Serveringsteater til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Larsens Serveringsteater kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86