En festfotograf er bestilt til festen, og langsomt tiltrækker han sig mere og mere opmærksomhed, for til sidst at underholde hele selskabet.

Fotografen Frantz er ekspert i at få det ”fotogene” frem i gæsterne, og han zoomer meget gerne ind på gæster med oplagt modelpotentiale, hvor der tilbydes rundhåndet ”private fotosessions” til højre og venstre.

Der bliver eksperimenteret lystigt med både fugle- og frøperspektiv, og ikke mindst det store gruppebillede.

I får selvfølgelig efterfølgende alle festbillederne.

Underholdningens fire faser

I 'etableringsfasen' holder fotografen lav profil, så gæsterne ikke fatter mistanke. Af samme grund er Frantz aldrig iført fjollede parykker og store tænder, men laver i stedet en troværdig entré, hvor han måler lyset og stiller sit professionelle udstyr op - så intet bliver afsløret fra starten.

Herfra bevæger underholdningen sig glidende over i 'normbryderfasen', hvor Frantz’ adfærd langsomt ændrer sig til det mere skæve. For eksempel ses det tydeligt på hans attitude og kropssprog, at han hellere ville ligge hjemme på sofaen og se fodbold i fjernsynet, end at fotografere ved jeres fest.

Gæsterne vil nu undre sig over den lettere upassende opførsel, men vil endnu ikke gennemskue, at de bliver ført bag lyset.

Et underholdningsshow, som er tilpasset jer

Herefter følger 'absurditetsfasen', hvor Frantz forsyner sig med vin og zoomer lidt for meget ind på den kvindelige del af selskabet samt stryger om sig med kærlige komplimenter. Han spotter altid flere gæster med modelpotentiale, der modtager et visitkort og en opfordring om at kigge forbi.

Til sidst kommer 'afsløringsfasen', hvor Frantz tager fuld fokus og laver et underholdningsshow, som er tilpasset jer, og hvor han sørger for, at I alle får grinet igennem i samlet flok.  

Book Den Falske Fotograf til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Den Falske Fotograf kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86