Mere end 10 års erfaring bag pulten, gør DJ Thomas Bennedsen til en af branchens helt tunge drenge. Han er blandt andet kendt for sit suveræne musikalske talent og stemningsmæssige situationsfornemmelse, der i skøn kombination forsyner hans tilhørere med harmoniske og perfekte oplevelser med veltilrettelagte overraskelser.

Lige siden 2003 har han arbejdet som professionel DJ i både ind- og udland og spillet for alt fra 20 til 5000 personer – og har dermed sat sit tydelige præg på blandt andet den danske DJ-scene med sin alsidighed og faglige ekspertise.

Hans enestående energi samt hans sjældne evne til at læse sit publikum og tilpasse musikken gør, at han altid skaber unikke succesoplevelser for sine kunder og deres gæster.

Thomas spiller til arrangementer, der strækker sig lige fra kendte natklubber, tilbagelænet lounge, vilde ungdomsfester, bryllupper, modeshows, receptioner, firmafester, runde fødselsdage og skæve events.

Uanset arrangementstype er der altid en rød tråd i de genrer, der mixes, hvilket gør Thomas i stand til at skrue op og ned for festlighedernes intensitet.

Book Thomas Bennedsen til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Thomas Bennedsen kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86