Imponerende magisk underholdning. Mikkel Severin er en unik force indenfor illusionens verden og respekteret som en elegant og kraftfuld performer, der sætter dybe spor i erindringen. 

Mikkel har rettet opmærksomheden mod de nyeste områder indenfor trylleriet især fremført af Derren Brown (Mind Control - vist på TV2) og David Blaine (Street Magic fra New York vist på TV2), hvilket indtil videre har bragt ham til Las Vegas, London og Amsterdam. Det er en kombination af magic, psykologiske teknikker, suggestioner, ekstrem fingerfærdighed, humor og 'showmanship', der øjensynligt gør ham i stand til at læse, forudsige og kontrollere menneskelig tanke og handling.

Sceneshow / After dinner performance:

Se fantastiske teknikker i udfoldelse når folks tanker afsløres og tegninger forseglet i konvolutter duplikeres, når folks adfærd bliver forudsagt, når kortspil memoreres og folk afsløres i at bluffe. 

Oplev, hvordan personer på scenen med lukkede øjne er i stand til at fornemme, hvornår og hvor en anden person på scenen bliver rørt samt en lang række andre fascinerede Mind games.

Close-up/Walk-around Magic, Mind reading & Mind games:

Her er chancen for at opleve 'Magic', 'Mind reading & Mind games' på tætteste hold, når ure påvirkes i folks egne hænder, når gafler og signerede mønter bøjer få centimeter fra folk, når tanker afsløres og ufattelige sammentræf indtræder.

Book Mikkel Severin til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Mikkel Severin kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86