Underholdning til festen - med grine garanti!

Tryllekunstner og komiker Klaus Mulbjerg, er garant for charmerende og unik magisk underholdning til enhver lejlighed.

Der er kort sagt tale om en fælles grineoplevelse og tankevækkende trylleri, når Klaus Mulbjerg stilsikkert serverer en velsmagende ret bestående af stand-up komik, gags og stærk magi.      

Tryllekunstner Klaus Mulbjerg blander det bedste fra stand-up-komikkens verden med det bedste fra trylleriets verden, hvilket resulterer i et unikt show i international klasse.

Close Up Magi - intim underholdning

Trylleri og stand-up-comedy er begge interaktive underholdningsformer, hvor publikum løbende inddrages i løjerne. Som garvet entertainer, er Klaus Mulbjerg toptrænet i at “stikke en finger i jorden”, dvs. i at aflæse sit publikum. Dette betyder, at showet altid er nærværende og henvender sig direkte til publikum, hvad enten der er tale om firmajulefrokost, 40 års fødselsdag, konfirmation eller lignende.    

Tryllekunstner Klaus Mulbjerg optræder også med det, der i fagsproget kaldes for “Close Up Magi”. Dette er en intim og eksklusiv form for underholdning, hvor tryllekunstneren går rundt mellem gæsterne, og optræder for små grupper ad gangen. Denne form for trylleri er meget populær, da alle får mulighed for at opleve magien helt tæt på.

Klaus Mulbjerg har været professionel tryllekunstner siden 1995, og har optrådt til et utal af private fester og firmaarrangementer over hele landet.

Tryllekunstner Klaus Mulbjerg har medvirket i både film og TV, samt vundet priser for sin optræden i både ind- og udland.

Klaus optræder også på engelsk.

Book Klaus Mulbjerg til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Klaus Mulbjerg kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86