Hasse er på tråds af sin unge alder, allerede rigtig godt i gang med at få en god karriere op at stå. Det er ved en kombination af hårdt arbejde og hans naturlige humor, lykkedes ham efter få år, at blive en af de mest optrædende komikere i Danmark. Han startede som komiker i 2014 og gennemførte sine ambitioner, ved hele tiden at optimere og skulle overgå sig selv.

Hasse er en komiker, som ikke bare fjoller bag mikrofonen, for der er altid et budskab bag samt en morale. Han tager udgangspunkt i sit eget liv igennem oplevelser, underlige ting – og ting der bare mangler logik.

Publikum kommer med fra starten, og han er ikke en komiker der ligger sig ud med andre, men beskriver verden, som han selv ser den.

Det handler naturligvis ikke kun om ham. Der er interessante observation og spidsfindigheder, som så ofte refereres tilbage og ses i perspektivet af Hasses eget liv.

Siden sin start i 2014, er det lykkedes ham at optræde fra de helt små spille steder, til nogle af de største. Han var opvarmede for selveste Suspekt tilbage i 2015 i Århus. Han var aktuel med Two man showet “22 år imellem” under Zulu Comedy Festival i 2016, hvor der bagefter bød sig en tour rundt i landet med selv samme show. Han var i slutningen af 2016 og 2017, aktuel med en provins club tour, sammen med Niels-Peter Henriksen og Morten Korsgaard. Derudover var han ligeledes også være aktuel på landets uddannelses institutioner i 2017, med infotainment showet “Uautoriseret Voksen” som han laver med Morten Korsgaard.

Her er der altså tale om 195 cm ren morsomhed, der venter på at komme ud til netop jer.

Book Hasse Rørmose til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Hasse Rørmose kan bookes på datoen.  

+45 75 91 00 86