Diskogruppen er et seriøst og professionelt mobildiskotek med base i København. Diskogruppen har gennem de sidste 10 år, leveret mindeværdig underholdning til større og mindre arrangementer i hele landet, og derfor har Diskogruppen den erfaring, der skal til, for at gøre Deres fest til en uforglemmelig oplevelse. Diskogruppen leverer mobildiskoteker for alle aldersgrupper, hvad enten det værende firmafest, privatfest, bryllup, børnefest eller en anden festlig lejlighed.

Diskogruppens erfarne Dj's har gennem tiderne underholdt tusinderne af festglade gæster, og holdt hundredvis af dansegulve fyldte. Diskogruppen spiller alle de gode gamle klassikere, I kan synge med på, blandet med kendte ørehængere fra 70érne, 80érne, 90érne og frem til nutidens hotte toner, som kendes fra radioen, hvormed der er noget for alle aldre. Diskogruppen opfylder ønsker fra gæsterne med et smil på læben.

Diskogruppen tilpasser altid anlæggets størrelse efter ønske og behov samt lokalitetens størrelse. Diskogruppen bruger kun anerkendte mærker, der yder den maximale lydeffekt, så kvaliteten altid er i top. Alt dette for at sikre Dem og Deres gæster en fantastisk og festlig aften. Hos Diskogruppen er det kun fantasien, der sætter grænser.

Kort sagt - Vi giver Dem altid en mindeværdig oplevelse…!

Diskogruppen har skabt uforglemmelige fester for blandt andre:

Cybercity, Tivoli, EDC-Gruppen, Lægemiddelstyrelsen, DSB, Dyrberg/Kern, Hk, MetroXpress, GN-Netcom, Siemens, Carlsberg m. m.

Book  Discogruppen til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Discogruppen kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86